Zondag 11 mei 2025 - afhaling tussen 11 en 12.15 uur en van 18 tot 18.30 uur
bestelling mogelijk tot en met vrijdag 9 mei 2025
******************************************************************************************************************************
Voorgerechten
Huis gemaakte garnaalkroketten prijs per stuk € 5,00
kaaskroketten prijs per stuk € 3,50
Vlaamse vissoep prijs per liter € 16,00
Gevulde coquilleschelp prijs per stuk € 11,00
Hoofdgerechten
Bouillabaisse van Noordzeevis met rouille en kaas prijs per portie € 25,00
Zeebrugs vispannetje van Noordzeevis /puree prijs per portie € 25,00
Bijgerechten en Tapas per 2 personen
Vissalade van Noordzeevis potje 220 gram € 6,50
Kleine garnaalkroketten per 8 stuks € 15,00
Kleine langoustine kroketten per 8 stuks € 15,00
Kleine kaaskroketten per 10 stuks € 12,00
Kleine inktviskroketten per 6 stuks € 13,00
Stokbrood stuk € 4,00
Bestelling
Bestelling is pas geldig met opgave van naam, voornaam en telefoonnummer.
Telefonisch 0475/757833 – 0476/596520
e-mail: info@tijdok.be - facebook-messenger
Betaling met kaart of contant bij afhaling
*de gerechten die u aangeboden worden zijn verse, vaak delicate producten (ev.schaaldieren), daarom vragen wij u beleefd om na afhaling deze koel te bewaren tot gebruik.
Welkom op onze afhaal pagina!
Afhaal kan enkel op bestelling en best van de dag voordien, aan de gangbare prijzen op de menukaart.
zie hieronder meer info en bereidingsinstructies ( prijs afhaal kroketten en bouillabaisse).
BEREIDING / SERVEREN / ALLERGENEN
Info verpakking :
de verpakking voldoet aan de nieuwe ecologische wetgeving;
de zwarte verpakkingsbakjes zijn geschikt voor de microgolfoven en oven tot max 220° c, de deksels hiervan zijn niet geschikt voor de oven .
de soepverpakking is niet geschikt om de soep op te warmen in de microgolfoven
Bereidingsinfo
opwarm suggesties:
Gegratineerde tongrolletjes : Bij voorkeur verwarmen in de oven zonder deksel op 180° voor 15 minuten en kort grillen tot een mooie kleur korstje
indien in de microgolfoven 2,5 minuten met afgesloten deksel .
Bereidingsinfo
frituren:
vers:
garnaalkroketten : 5 minuten op 170°
kaaskroketten : 3 minuten op 180°
wildkroketten : 5 minuten op 170°
bevroren : 7 minuten op 165°
vers :
kleine garnaalkroketten : 4 minuten op 170°
kleine kaaskroketten : 2,5 minuten op 180°
kleine wildkroketten : 4 minuten op 170°
kleine langoustinekroketten : 4 minuten op 170°
kleine inktviskroketten : 4 minuten op 170°
bevroren allemaal 5 minuten 170°, behalve kleine kaaskroketten 4 minuten
oven / microgolfoven gerechten:
Zeebrugs vispannetje : bij voorkeur 15 minuten in de oven op 180 ° / overscheppen in een vuurvaste schotel / zonder deksel( kan ook in het bakje zonder deksel ) ofwel opwarmen in de microgolfoven voor 5 minuten met de deksel erop.
Vissoep / soep bouillabaisse : opwarmen in een kookpot , de verpakking is niet geschikt om te verwarmen in de microgolfoven
Bouillabaisse van Noordzeevis :
uw gerecht is samengesteld uit : pot soep 0,5 l per persoon - schaaltje met vis - potje rouille - potje gemalen kaas - potje garnalen.
het schaaltje met vis laat je afgedekt en verwarm je in de voorverwarmde oven op 170°c voor ongeveer 12 minuten. Het pakketje vis bevat 4 à 5 soorten vis, afhankelijk van de dagverse marktaanvoer kan dit Coquille, kabeljauw, tongrolletje, heek, pollak of wijting zijn.
De soep opwarmen.
serveertip : schep één lepel soep in een diep bord en schik hierin de vis, strooi er de garnalen over.
De overige soep zet je op tafel om bij te scheppen. Afzonderlijk kaas en rouille naar goesting.
Smakelijk !!
allergenen in gerechten info :
gluten : stokbrood- garnaalkroketten- wildkroketten-kaaskroketten -inktviskroketten- langoustinekroketten ( ook de kleine)- aardappelkroketten - vissoep (ook bouillabaissesoep)
* alle vis- en vleessausen zijn glutenvrij
lactose / melk en zuivelproducten: garnaalkroketten- wildkroketten-kaaskroketten-langoustineskroketten-inktviskroketten ( ook de kleine) - de gemalen kaas (afzonderlijk bij de bouillabaisse)
ei : vissalade - garnaalkroketten-kaaskroketten- wildkroketten
selder : de gerechten van vissaus zijn bereid uit een bouillon die selder bevat - vissoep en soep bouillabaisse
schaaldieren/ weekdieren : vissoep en bouillabaisse soep- garnaalkroketten (ook de kleine)
vis : alle visgerechten
mosterd : bij de gerookte zalm word er mosterdzaad gebruikt als kruiding
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Afhaal mogelijkheden : mits daags voordien te bestellen ;
garnaalkroketten 5€ stuk
vissalade 6,5€ per potje
bouillabaisse (brood niet inbegrepen) 25 € per portie
stokbrood 3,5€
Alle overige gerechten of menu's zijn bestelbaar voor take away aan de gangbare prijzen op de menukaart ( zie menukaart) en dienen zelf opgewarmd of gefrituurd te worden (niet in take away = gerechten waarbij mousselinesaus geserveerd is doordat dit niet kan opgewarmd worden).
gevulde visschelp met coquille
bokkenpootjes
vispannetje
garnaalkroketjes supllement box
tongrolletjes inhoud
Tongrolletjes
SHARING BOX 2 PERSONEN
Zeebrugse aardappel
garnaalcocktail box
gevulde visschelp
Lotte met rode curry
gebakken zeetong (groot)
vissalade
vis spies