Op 24 en 31 december 2024 verzorgen we opnieuw afhaalgerechten op bestelling,
bestel tijdig!!!!
STARTERS
· Lekkere huis bereide vissalade met stokbrood
· Pot-au-feu met pittige Wulkenvlees van lokale Vlaamse aanvoer
SOEP
· Romige soep van vergeten groenten uit de streek
VOORGERECHTEN
· Langoustinestaartjes met- pasta en gegrilde groenten
· Gegratineerde Noordzee tongrolletjes
HOOFDGERECHTEN
· Gebakken filet van Griet - verse kruidenroomsaus – bieslookpuree
· Gegrilde Kabeljauw met pastinaak en paddenstoelen – gebakken aardappelen
Prijs per box van 2 personen : 94 €
Verkrijgbaar Vanaf 2 personen
Bestelling
Bestelling is pas geldig met opgave van naam, voornaam en telefoonnummer.
Geef duidelijk op voor hoeveel personen en voor wanneer je de sharingbox wilt bestellen (24/12 of 31/12/24)
Bij bestelling ontvang je een bestelnummer, dit is ook je bevestiging en deze heb je nodig bij afhaling.
Telefonisch 0475/757833 – 0476/596520
e-mail: info@tijdok.be - facebook-messenger
Betaling met kaart of contant bij afhaling !!
Afhaalmoment :
Op 24/12/24 - enkel afhaal tussen 14 uur en 16.30 uur –
Op 31/12/24 - enkel afhaal tussen 14 uur en 16.30 uur –
breng bestelnummer mee !!
*gelieve minstens 1 week vooraf te bestellen.
*alle gerechten zijn voorzien van een bereidingshandleiding die ook op onze website terug te vinden is ; www.tijdok.be
*de gerechten die u aangeboden worden zijn verse, vaak delicate producten (ev.schaaldieren), daarom vragen wij u beleefd om na afhaling deze koel te bewaren tot gebruik.
Feestdagen folder afhaling 24 en 31 december
Voorgerechten
Huis gemaakte garnaalkroketten prijs per stuk € 5,00
Huis gemaakte wildkroketten van hert en wilde eend prijs per stuk € 4,00
kaaskroketten prijs per stuk € 3,50
Vlaamse vissoep prijs per liter € 16,00
Gevulde coquilleschelp prijs per stuk € 11,00
Romige soep van vergeten groenten uit de streek prijs per liter € 8,00
Hoofdgerechten
Bouillabaisse van Noordzeevis met rouille en kaas prijs per portie € 25,00
Zeebrugs vispannetje van Noordzeevis /puree prijs per portie € 25,00
Kabeljauw met pastinaak en paddestoelen- aardappelen prijs per portie € 25,00
Hertenragout met wildgarnituur / kroketten prijs per portie € 24,00
Bijgerechten en Tapas per 2 personen
Vissalade van Noordzeevis potje 220 gram € 6,50
Kleine garnaalkroketten per 8 stuks € 15,00
Wild balletjes van hert en wilde eend per 8 stuks € 14,00
Kleine langoustine kroketten per 8 stuks € 15,00
Kleine kaaskroketten per 10 stuks € 12,00
Kleine inktviskroketten per 6 stuks € 13,00
Stokbrood stuk € 4,00
Tijdok’s kroketten mix voor apero vanaf 2 personen
Assortiment van :
garnaal – langoustine – inktvis- en wildkroketten 16 stuks € 26,00
Bestelling
Bestelling is pas geldig met opgave van naam, voornaam en telefoonnummer.
Geef duidelijk op voor hoeveel porties/ stuks/ liter en voor wanneer je wilt bestellen (24/12 of 31/12/24)
Bij bestelling ontvang je een bestelnummer, dit is ook je bevestiging en deze heb je nodig bij afhaling.
Telefonisch 0475/757833 – 0476/596520
e-mail: info@tijdok.be - facebook-messenger
Betaling met kaart of contant bij afhaling !!
Afhaalmoment :
Op 24/12/24 - enkel afhaal tussen 14 uur en 16.30 uur –
Op 31/12/24 - enkel afhaal tussen 14 uur en 16.30 uur –
breng bestelnummer mee !!
*gelieve minstens 1 week vooraf te bestellen.
*alle gerechten zijn voorzien van een bereidingshandleiding die ook op onze website terug te vinden is ; www.tijdok.be
*de gerechten die u aangeboden worden zijn verse, vaak delicate producten (ev.schaaldieren), daarom vragen wij u beleefd om na afhaling deze koel te bewaren tot gebruik.
Welkom op onze afhaal pagina!
Afhaal kan enkel op bestelling en best van de dag voordien, aan de gangbare prijzen op de menukaart.
zie hieronder meer info en bereidingsinstructies ( prijs afhaal kroketten en bouillabaisse).
BEREIDING / SERVEREN / ALLERGENEN
Info verpakking :
de verpakking voldoet aan de nieuwe ecologische wetgeving;
de zwarte verpakkingsbakjes zijn geschikt voor de microgolfoven en oven tot max 220° c, de deksels hiervan zijn niet geschikt voor de oven .
de soepverpakking is niet geschikt om de soep op te warmen in de microgolfoven
Bereidingsinfo/ suggestie gerechten:
frituren:
garnaalkroketten : 5 minuten op 170°
kaaskroketten : 3 minuten op 180°
wildkroketten : 5 minuten op 170°
kleine garnaalkroketten : 4 minuten op 170°
kleine kaaskroketten : 2,5 minuten op 180°
kleine wildkroketten : 4 minuten op 170°
oven / microgolfoven gerechten:
Zeebrugs vispannetje : bij voorkeur 15 minuten in de oven op 180 ° / overscheppen in een vuurvaste schotel / zonder deksel( kan ook in het bakje zonder deksel ) ofwel opwarmen in de microgolfoven voor 5 minuten met de deksel erop.
Vissoep / soep bouillabaisse : opwarmen in een kookpot , de verpakking is niet geschikt om te verwarmen in de microgolfoven
Bouillabaisse van Noordzeevis :
uw gerecht is samengesteld uit : pot soep 0,5 l per persoon - schaaltje met vis - potje rouille - potje gemalen kaas - potje garnalen.
het schaaltje met vis laat je afgedekt en verwarm je in de voorverwarmde oven op 170°c voor ongeveer 12 minuten. Het pakketje vis bevat 4 à 5 soorten vis, afhankelijk van de dagverse marktaanvoer kan dit Coquille, kabeljauw, tongrolletje, heek, pollak of wijting zijn.
De soep opwarmen.
serveertip : schep één lepel soep in een diep bord en schik hierin de vis, strooi er de garnalen over.
De overige soep zet je op tafel om bij te scheppen. Afzonderlijk kaas en rouille naar goesting.
Smakelijk !!
allergenen in gerechten info :
gluten : stokbrood- garnaalkroketten- wildkroketten-kaaskroketten ( ook de kleine)- aardappelkroketten - vissoep (ook bouillabaissesoep)
alle vis- en vleessausen zijn glutenvrij
lactose / melk en zuivelproducten: garnaalkroketten- wildkroketten-kaaskroketten-langoustineskroketten-inktviskroketten ( ook de kleine) - de gemalen kaas (afzonderlijk bij de bouillabaisse)
ei : vissalade - garnaalkroketten-kaaskroketten- wildkroketten
selder : de gerechten van vissaus zijn bereid uit een bouillon die selder bevat - vissoep en soep bouillabaisse
schaaldieren/ weekdieren : vissoep en bouillabaisse soep- garnaalkroketten (ook de kleine)
vis : alle visgerechten
mosterd : bij de gerookte zalm worden mosterdzaad gebruikt als kruiding
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Afhaal mogelijkheden : mits daags voordien te bestellen ;
garnaalkroketten 5€ stuk
vissalade 6,5€ per potje
bouillabaisse (brood niet inbegrepen) 25 € per portie
stokbrood 3,5€
Alle overige gerechten of menu's zijn bestelbaar voor take away aan de gangbare prijzen op de menukaart ( zie menukaart) en dienen zelf opgewarmd of gefrituurd te worden (niet in take away = gerechten waarbij mousselinesaus geserveerd is doordat dit niet kan opgewarmd worden).
gevulde visschelp met coquille
bokkenpootjes
vispannetje
garnaalkroketjes supllement box
tongrolletjes inhoud
Tongrolletjes
SHARING BOX 2 PERSONEN
Zeebrugse aardappel
garnaalcocktail box
gevulde visschelp
Lotte met rode curry
gebakken zeetong (groot)
vissalade
vis spies